Masterclass

Masterclass Marketing Automation In 1 Dag – 2018

Succesvoller worden met marketing automation?

Dat kan! Heeft jouw organisatie recent marketing automation uitgerold? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Marketing Automation In 1 Dag. Waar andere trainingen oppervlakkig en theoretisch blijven, ga je na deze masterclass naar huis met praktische vaardigheden om marketing automation bij jouw organisatie nog beter tot zijn recht te laten komen.

Voorlopig Programma

 • 09:30 – Welkom en kennismaking
 • 10:00 – Theorie: introductie (o.a. buying journeys, ontwikkelingen, e.d.)
 • 11:00 – Theorie: marketing automation disciplines (o.a. lead management, lead scoring, funnels, e.d.)
 • 12:00 – Lunch
 • 13:00 – Praktijk: instellen van o.a. buying journey stage bepaling, solution scoring, personas bepaling, e.d.
 • 13:45 – Praktijk: configureren van preferences center processen, gdpr compliancy processen e.d.
 • 14:30 – Break
 • 14:45 – Praktijk: inregelen van data quality management processen
 • 15:15 – Praktijk: marketing automation voor marketing en sales alignment
 • 16:00 – Praktijk: nurture.engagement program best-practices
 • 16:30 – Round table
 • 17:00 – Einde

Bring Your Laptop!

It will be interactive

Inclusief Persoonlijke Opvolging

 • Voorafgaand aan de masterclass heeft u een persoonlijk intake gesprek.
 • Na de masterclass komt een docent persoonlijk bij u op locatie om in 3 uur een bedrijfsgerelateerde marketing automation case met u op te lossen en/of te implementeren. Deze persoonlijke begeleiding is inbegrepen in de totaalprijs van de masterclass.

Docenten

Diederik Martens Trainer Marketing Automation

Diederik Martens
Chief Marketing Technologist

Diederik is een resultaat gedreven digital marketeer met een passie voor B2B en de complexe sales. Marketo riep hem al 3x uit tot de wereld Top50! In 2015 won Diederik de prestigieuze Killer Content Award in de Verenigde Staten voor zijn lead nurture strategie. Diederik is zeer bedreven in Marketo en Salesforce, maar heeft ook ervaring met andere marketing technologieën, zoals Hubspot, Tableau, Eloqua, Silverpop, Neolane, Adobe Campaign, GoToWebinar, ON24, Webex, Survicate, SurveyMonkey, CalcItNow, VerifyThisEmail, VidYard, en vele andere. Diederik is ook een veel gevraagd spreker en gast-docent op het gebied van marketing operations, marketing Automation, lead nurturing, marketing technologie, lead scoring, lead management, sales alignment, sales enablement, crm, martech integraties, GDRP, en vele andere aangrenzende thema’s. Ook heeft Diederik een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het nieuwe digital marketing innovation curiculum van Fontys.

Arjen-Segers

Arjen Segers
Marrketing Manager Benelux & Nordics | Korn Ferry

Korn Ferry is a global organizational consulting firm. We help companies design their organization – the structure, the roles and responsibilities. Our approximately 7,000 colleagues serve clients in more than 50 countries. Based in Brussels I primarily cover the Belgium/Luxembourg and Nordics region and secondarily 23 markets in Western, Southern, Central and Eastern Europe and the Middle-East. Working with our diverse team of marketing specialists, revenue analysts and interns, my main focus is demand generation: lead nurturing, marketing automation, digital channels (search, social, web, email, inbound, organic, paid) and events.

Locaties & Data

Data

Najaar 2018

Locaties

Afhankelijk van de eerste nieuwe geïnteresseerden in 2018 worden de locaties weer bepaald. Laat dus snel weten of je geïnteresseerd bent, want dat heeft impact op de locatie(s). Op dit moment liggen de volgende locaties nog het meest voor de hand: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, en/of Antwerpen.

Prijzen

Inclusief: eten/drinken en 3 uur persoonlijke begeleiding op locatie na de masterclass dag:
€1.599 excl. btw.

* Er geldt een gereduceerd tarief van €1.199 indien u geen gebruik wenst te maken van de 3 uur persoonlijke opvolging op locatie.

Voor elke extra deelnemer voor dezelfde organisatie geldt de volgende staffel:

 • Voor de 2de, 3de, en 4de deelnemer: -10%
 • Voor de 5de t/m 10de deelnemer: -25%
 • Meer deelnemers? Neem dan contact op.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass in gericht op marketeers met enige marketing automation ervaring.

Deze training is vooral interessant voor alle marketeers waarbij de organisatie recent (of binnenkort) marketing automation heeft geïmplementeerd. En met name waar Marketo is geïmplementeerd. Oefeningen en praktische gedeeltes van de masterclass zullen namelijk in Marketo worden uitgevoerd. Opgedane kennis en vaardigheden in de masterclass kunnen daarna meteen in de praktijk worden gebracht. Dit wordt versterkt door de 3 uur persoonlijke opvolging op locatie na de masterclass dag. Een pré is dat de (organisatie van de) deelnemer al ideeën heeft bij het aankoopproces (buying journey) van de door zijn organisatie geleverde diensten en producten. Gezien het niveau van de masterclass zijn niet alleen marketeers maar ook marketing Automation specialisten en marketing automation administrators van harte welkom.

Job Level: Marketer, Campaign Marketer, Product Marketeer, Automation Specialist, CRM Manager, Marketing Manager, Online Marketer, of vergelijkbaar.

Werkervaring: Minimaal 2 jaar werkervaring in marketing is een pré.

Industrie: Voor zowel B2B als B2C in o.a. Software, Hightech, Business Services, Finance, Healthcare, Education, Energy, Utilities, en Manufacturing.

Inschrijven

Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te schrijven voor de Masterclass Marketing Automation In 1 Dag. Vul het formulier hieronder in om op de hoogte gehouden te worden, zodra de data en locaties voor 2018 bekend zijn.

Meer weten?